Rólunk

A Kis-Duna jegén kezdődött minden az ősidőkben. Később odáig fajultak a dolgok hogy leigazolt minket egy budapesti csapat (Ligeti Jegesmedvék), akikkel amatőr bajnokságban indultunk el. Szerencsére „kinőttük” őket és 1996-ban megalakultunk.

Egy szigetcsépi és több, mint egy szigetszentmiklósi sorral kezdtük pályafutásunkat az igen sokcsapatos (13) amatőr ligában. Jelenleg az MJSZ által kiírt OB IV. bajnokságban veszünk részt. Igazi sikernek könyvelhető el puszta létünk is, mivel nem rendelkezünk jégpályával és így a sok utazás rendkívül megterhelő, az amúgy is erősen igénybevett kasszánknak.

2013-ban egyesületünk mérföldkőhöz érkezett, létrehoztuk utánpótlás csapatunkat. Eleinte Pesterzsébeten, a Millenárison és a szigetszentmiklósi Kéktó Szabadidőparkban felállított jégpályákon edzettünk, valamint U8 és U10 korosztályban bekapcsolódtunk az aktív hazai jégkorong életbe.

2014-ben székhelyünket a Tüskesátorba helyeztük, kiegészültünk az U12 korosztállyal is. Ebben a szezonban fiataljaink szereplésükkel országos hírré tették, Szigetszentmiklóson is erős az utánpótlás!

De nem állunk meg, továbbra is várunk utánpótlás korú és felnőtt amatőröket, így ezúton szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjam az érdeklődők figyelmét lelkes és nyitott csapatunkra!

 

Agócs Zsolt
Elnök
Szigeti Bikák Sport Egyesület